natti

ja, jajajaja, hejdå

..

kom just hem från skolan och tycker att allt kan bajsa ner sig!

förlåt!

hejhej!

förlåt för dålig uppdat. men jag har varit på high school musical och varit med moa och shit, och idag har min lillasyster haft kalas, kul! och nu sk vi tl thaigarden och köpa mat, morfar, moster och monica ska också äta hos oss! ♥ nu drar jag med pappa och moster å hämtar mat!

puss!

godnatt

låt rubriken tala.

you know it´s just toolittletoolate

hej!

har just bakat cupcakes till min lillasysters födelsedag på söndag! det tog ganska mkt på krafterna så nu ska jag gå och fixa min spotify lista! bilder kmr sen :)

puss!

one less lonely girl

hola!

har fotat och gjort lite grejjer, finns inte så mkt att göra när man e sjuk.. (n)

‘’Alright lets go, theres gonna be one less lonely girl, one less lonely girl,

theres gonna be one less lonely girl, one less lonely girl,

how many a told ya´s and start overs, and shoulders have you cried on before?

How many promises be honest girl,

How many tears you let hit the floor?

How many bags you packed? Just to take em back tell me that?

How many either or´s but, no more?

If you let me inside of your world, there’d be the one less lonely girl.

Ohh, oh, oh, saw so many pretty faces, before i saw you, you.

Now all i se is you, noo, no, dont´t need these other pretty faces, like i need you,

And when your mine in the world, theres gonna be one less lonely girl’’  

  

              

 

puss, och mamma jag älskar dig!


 

it´s a little magic

godmorgon!

vaknade imorse med jätte mycket huvudvärk igen.. så jag kollade på klockan, stängde av alarmet och somna om, tills mamma kom in halv 8 och fråga hur jag mådde, men jag sa bara; dåligt.. och somna om! så det blir väl att plugga till engelska provet nästa fredag (n) men då hinner jag ju uppdatera lite mer, och det är ju bra!





han är så jäla bra!
puss!

cupcakes!

hallo!

kom alldeles just hem från tove, vi har bakat cupcakes! det tog väldigt länge men vi hade grymt kul också ♥ å goda vart dom. aja, idag har jag ju inte haft väldens bästa dag;
1. huvudvärk som inni h-ve*e,
2. min mobil försvann från bordet i kemisalen! när vi slutade kemin så skulle jag gå till mitt bord där min väska och mobil var, men då var inte min mobil där, så jag fick panik och sprang runt i skolan och fråga om någon i min klass hade tagit den, men nej, ingen hade tagit den! så jag ringer till mamma, men eftersom jag inte kan leva utan min mobil börja jag gråta och min älskade kusin johanna pratade med mamma, och sen helt plötligt så kommer en från min klass och berättar att hon hade tagit fel mobil, men hon gjorde de ju inte med mening så det är ju helt lungt, men jag hade ju panik asså, tankarna bara flög runt i mitt huvud! nåja, här kommer det lite bilder,  puss!

   

   

@ farmors place

vart grymt sugen på att göra cupcakes, så vi får se om jag kanske gör de :) men farmor har just gjort middag så jag skriver senare!  

 

puss 


so sick of love songs

godmorgon!

vaknade med en sprängande huvudvärk&jätte ont i halsen.. så jag drar till skolan och ser om jag klarar av att vara där, annars får farmor komma till skolan och hämta mig, måste ba säga att elin, hon fan e bra som vågar stå upp för sig själv även fast folk inte kan hålla sig fukkkkking käft och säga å skriva saker, aja, nu blire skola!

puss

sweet dreams

hola!

idag slutade jag kl 4.. inte kul alls! men ja eftersom att man har så underbara vänner så klarar man dagen perfekt! iallafall så när jag satt på bussen med elin, julia, wille och oskar, så stannaren inte där jag och wille skulle hoppa av, så då får vi skrika til busschaffören att han ska stanna, så då fick vi gå lite längre men de spelar ingen roll för vi hade så roligt! ♥ när jag väl var hemma så åt vi middag och efter middagen drog jag till tove och vart klar med headern! tack så frb mkt tove
men då skulle hon på träning så jag gick hem och plugga, inte det roligaste, menmen, de ska ju göras de med, fast då gjorde jag något bra av de tråkiga, om jag plugga bra fick jag baka, så det var chokladmuffins!
oj, halv 11.. nu ska jag gå och sova! 


 

puss

<3

älskar dig med! <3

saknardig

ja älskar dig!

RSS 2.0