berättar imorrn

.,v.nsdfjglaskhjlghuirhfuirfhjgkgfghdjfhgköwheuy4efhgjhjgh puss på emma ♥

dålig upppppdat.

har inte orkat skriva ngt idag för jag har bara legat på soffan och lata mig, men nyss tog jag tag i mitt liv och städade hela rummet, bra! (y) för snart kommer emma och senare ikv kommer wille och ngn mer, vi ska bara se film och mysa ;) och fiffan för snön, nu tkr jag att de kan bli sommar med fotboll, discon och killar! å nu ska jag byta dator till tvdatorn för att se om vi har ngn bra film tl ikv, annars blire väl voddler som jag tkr kan gå ngnstans långt bort, i värsta fall får jag väll pallra mig tl preem och hyra film, puss!

(det här inlägget var bara till dom som har förbannat stor carebox [         ] och ett snyggt careface,)


cypern 09 ;'((((


finare människor får man ju leta efter ♥

film

nu blire film med pappa och tove, smsa 0703891285 (mp)



@

hann inte skriva efter maten för att jag skulle föjla pappa och hämta wilma hos farmor, och där var martin, daniel och sen kom andrea så vi såg lite hockey, å nu ska tove komma å vi ska se film med min älsklingspappa ♥


igår ;))


i förrgår :))


food

pappa kommer väl hem alldeles strax så ska vi göra mat tsm, sen ska jag nog vara med tove och ba chilla, provet gick faktiskt hyfsat bra, får hoppas på de bästa! skriver efter maten.. peace!



hej jag är söt,


passa dig vafan ;*

godmorgon sunshines!

nu måste jag vidare till bussen, vet inte riktigt va jag har idag men däremot så har jag ett noprov.. usch! slutar halv 3 idag trorja.. får väl se vad som händer dåe, puss på er!

natti!

nu måste jag plugga lite till sen ska jag dejta sängen, grrrr ;) puss!

you make my day honey,

sitter och skriver med moababe på msn, lite privata saker kanske, men iaf så har jag försökt att plugga, kanske inte gick såbra men det är ju en annan femma, men ikv sp ska jag väl fortsätta plugga och snart se criminal minds (y) länktar väl inte precis till imorrn.. får hoppas att dt går bra, men det tror jag nästan för vi har fått frågor som vi måste kunna på provet för att få g, och jag satsar inte på nå högre än g ;) nu blire plugg igen, pusssssss!


men puss på den ;*



capppppppo!

sitter här med lisa och hanna som busar tp asmke, eh, idag på skolan skulle jag ju ha prov men maria var hemma med sitt barn, SÅ VI HAR FLYTTAT FRAM PROVET!!!! (yyyyyyyyy' snart ska jag börja göra middag, åså måste jag plugga tl no;provet imorrn, pusssss!

godmorgon!

vakna halv 6 och trodde att den var halv 8 å att jag hade försovit mig, så jag hoppa upp ur sängen, sprang och hämta ett par byxor och tog en scones påvägen sminka mig tills jag kolla på mobilen och såg att jag kunde sova tp en och enhalv timma till.. men så kunde jag inte somna om så jag satt mig vid sminkbordet och ba tog de lungt! så nu sitter jag här och skriver med sötpeter på msn, sen blire tyska prov idag, hinner plugga på lunchen så det är verkligen ett måste! men de kmr ändå inte alls gå bra.. ska sminka mig klart nu, puss!

;s

mår fett dåligt, mina scones vart goda men sen skulle vi ju äta palt också, inte kuuul.. eh, prata jjust med hanna på msn och hon fixa en bild som jag hade tagit, blir nog att plugga tsm med emma ikv, babe ♥ slänger in bilden, pusssss!



scones!

sitter nu och pluggar och väntar på att mina efterlänktade scones ska bli klara, är förbannat sugen på de nu! annars idag har jag haft 2 lektioner sen fotboll! ONSDAGAR in my <3 iaf så vare blodpudding tl lunch (n) så jag och felica gick först tl lundmans och köpte godis sen tl PO där elina, anders, jojjo, simme och julia var, dom åt nå jävla kebabababba rulle, så de fick bli min lunch med (y) tror att mina scones är klara nu, pusss!

men förlåt!

nu ska jag skärpa mig! jag ska börja blogga,

pappa ska tp och hämta pizza nu, så jag ska tp tjoooocka mig lite, puss på de ;*
eh, skriver sen när jag kommer på nå ;)

RSS 2.0