sleepless

Ligger här i sängen och kan verkligen inte sova för att jag är så himla förbannat hungrig! jag funderar på om jag ska smyga upp och hämta mig en frukt eller nå, men jag orkar typ it så jag får försöka somna ändå.. pussgodnatt&sovgott <3

goodnight

nu går jag och lägger mig, ska bli skönt  att få sova. Godnatt! ♥


bartenderskolan

sitter nu och ser tv med pappa, mamma och syster. Och nån håller på att ringa mig på skype hela tiden, irriterande som fan! aja, nu ska jag inte haka upp mig på det. Imorn ska jag iallafall fara på skolan, vi har kort dag och fotboll sista passet så det blir en soft dag :)
Missa inte bartenderskolan kl 22.00 på 3an!

Får se om jag skriver innan jag går och lägger mig!

jjulia ♥


like a pyramid

JAG FÅR DAMP, JAG VILL UTOMLANDS NUNUNU! tänk vad mysigt att vid denhär tiden sitta och äta middag på en restaurang i någon stad och senare gå och ut shoppa lite för att sen bege sig till hotellet för att sova och vänta på morgondagen med sol och bad!
jag har pratat med mamma och vi ska nog fara till antingen cypern eller kanske mallorca nästa år, det ska bli så skönt!


finns förbannat mycket jag skulle kunna göra för att få vara där nu!


funderar..

jag är väldigt sugen på att börja blogga igen men det går ju bara ett tag så slutar jag, men jag ska försöka en sista gång!

nu sitter jag iaf i soffan och är sjuk och lyssnar på sean banans nya låt gott nytt jul. han är ju bara för awesome! annars så ska jag väl inte göra så mycket idag eftersom att jag är sjuk, men jag ska försöka övertala mamma att jag sa få fara till emilia ikväll eftersom att vi ska ha halv 6 hos mig!

 
att vara seriösa är inte våran sak...


huehue

Sitter på skolan och snackar med minna, emilia och olivia, vi pratar om allt mellan himmel och jord! Haha, ork it, hejdå! ;)

RSS 2.0