jag ger så jävla mycket men får ingenting tillbaka.

bloggar imorrn, är så jävla besviken. Du lovar och sen skiter du i det, sen tror du att det ska passa sen när jag helt plötsligt duger för att ****** inte kan vara med dig eller sova hos dig osv.. FYFAN!

hockey

Sitter i bilen påväg för att se hockey med elina, emilia, John och ante, bloggar senare ;)

miriam

Miriam Bergggren hälsar: TJILLIVIPPEN!!!!!

SKYPE ♥

pratar med Anders, Krull, Emilia, Sebbe, Elina, Mirre och Johanna, hahaha, så kul man kan ha! ;)
Jag skriver senare för att jag har som ingenting att berätta...







gamla bilder ;)

12.49

Blev ingen bloggning igår för att jag helt enkelt glömde bort det! Jag och Elina såg då på hockeyn, sen drog vi oss vidare i det kalla höstvädret och köpte lite godis till kvällen! När vi senare kom hem så satt vi på datorerna och prata med Simme, Anton, Oskar, Mirri, Johanna och Ollan, det var riktigt kul. Sen så råka jag somna vid två men vaknar kring fyra av att Elina sitter och skrattar åt Simme och Anton. Från en sak till en annan så förlorade Piteå med 3-2 och min älskade kusin David gjorde mål, great! Nu ska jag och Elina duscha, fixa oss och sen dra till Emilia för att baka bullar.

Have a nice day!





I LOVE YOU! ♥

Elina Bitchf*n Gustafsson ♥

Just nu sitter jag hos Elina, vi slutade nyss skolan och ska snart fara hem till mig för att senare dra vidare till LF där vi ska se min kusin spela hockey, vet dock inte vem dom ska möta. Men det berättar jag efter matchen. Vi håller på att fixa oss nu så får vi höras senare eller efter hockeyn. Puss :)


JAG SOM GJORDE EN SÅ FIN BILD ÅSÅ GJORDE DU SÅ :(

gubben i lådan

nu ska jag fixa mig sen bär det av till skolan, går till fyra på fredagar och sen ska jag nog stanna i hortlax tills Elina har gjort iordning sina saker, men iof kan jag ju mobilblogga. Om jag orkar ;)

P.s nu när jag sitter på Pappas iMac har jag inga bilder eller nå, därför får det bli någon låt då och då och även bilder jag har laddat upp förr! Ha en bra dag :)


there is something about the sunshine baby

sovgott

har suttit och pratat med Elina ett bra tag nu på skype, och som vanligt har vi pratat om allt från himmel till jord. Vi taggar som vanligt då till hk;n imorgon där vi ska göra en Hawaii pizza, det blir nice! Det blir även så att Elina kommer imorgon efter skolan och sover hos mig så det ska bli riktigt mysigt! i love my little baby ♥

sov så gott! :)


Har sett att väldigt många har länkat denna låten på fb osv, men jag har alltid tänkt att det
är en helt random låt som igentligen suger.. Men då ber Elina mig att lyssna på den nu idag,
och jag blir kär. Den är ju helt underbar! Lyssna och njut ♥

kärlek har inga gränser

Försökte att lägga in bilderna nu, men eftersom att denhär datorn behöver formateras så laggar internet och bilderna kommer inte upp, eller vissa gör det, så jag lägger upp dom imorgon troligtvis. Ska även snart försöka mig på att måla naglarna vilket jag suger på, haha! Aja, det får bli en bild från p95's DM match. Piteå - Saik och piteå vann. 


Grattis boys!


kladdkaka

sitter nu och funderar om jag ska baka en kladdkaka, det hade varit så underbart med en till plugget! Fast samtidigt har jag ju lovat mig själv att hålla koll på vad jag äter och försöka vara nyttig, men ett litet undantag kan jag ju göra ;) Hade även tänkt att lägga upp lite bilder från sommaren, rhodos, fotboll, umeåcupen osv. Får se om det blir senare eller imorgon.


Hittade ingen bild på en kladdkaka så det fick bli på min underbara cupcake!

kom hem från skolan för ett tag sen och nu sitter jag och kollar på videoklipp från gothia, azum! helt sjukt vad jag längtar dit. Jag och elina kommer ju röjjjjja stenhårt, love it! Provet idag gick faktiskt mycket bättre än vad jag trodde, skrev på allting faktiskt, så får jag bara G så blir jag verkligen inte nöjd. Resten av dagen kommer bestå av att plugga hk och städa mitt enormt stökiga rum..
Vi hörs! :)




mobilblogg - onödigt inlägg

Nu går jag och minna till Ica för att köpa godis eftersom det är blodpudding till lunch på skolan, uuuääk..

Godmorgon

hinner inte skriva så mycket just nu, måste dra på 5 min och så har jag engelska prov första passet, wish me luck!
ha en bra dag! :)
älskar dig fuckface!

i think im in love

kom precis hem från min kära granne maria som jag alltid brukar gå över hos när det är något i skolan jag inte fattar, great! emilia var iallafall med och jag hoppas att det gick lika bra för henne som för mig, eftersom att jag fatta 0% när jag kom dit och nu kan jag nästan allting, och det hela gick på 1,5 h, det är ju underbart!
jag har sovmorgon imorrn till 20 i 10 så det blir att stanna uppe länge ikv för att lära in det sista till provet.
ha en bra kväll allihop!



p-l-u-g-g!

har åtminstone försökt att plugga men datorn ropar på mig, så det går inte så bra.. vi har då 5 texter och typ 100 glosor till imorgon som jag ska trycka in i skallen! ja, anteckningsvarning, jag vet. I helgen har och elina varit och sett hockey, det var riktigt kul! Det hann bli en del tråkiga saker också men det behöver jag inte ta upp här.
Nu hade jag tänkt att lägga upp lite bilder, enjoy!


kiruna.


grattis till andra platsen grabbar!


vi är fula OHJA!


jävligt coola killar!

nytt

har gjort en ny header och fixat bakgrund, vart inte alls nöjd.. men nu får det duga tills jag orkar börja med dethär igen! det  är verkligen jobbigt att sitta i några timmar och hålla på med bloggen, och nu förstår jag verkligen vad jag har utsatt tove för.. HAHA, förlåt tove! ♥ aja, har engelska prov till imorrn så det blir att plugga stenhårt nu! vi hörs.





RSS 2.0